Om oss

Charitech AS er et heleid datterselskap av Next Generation Lotteries AS

Selskapet ble etablert i 2011 med en grunnide om å skape verdi for veldedige organisasjoner gjennom å tilby attraktive spill og lotterier på en innovativ og kostnadseffektiv måte. 

Vi maksimerer verdi for formålene gjennom å sette kunden i sentrum. Leverer vi verdi for kunden, vil vi også levere verdi for formålene. 

Vi har satt oss høye mål og ønsker å være en pådriver for endring i spill- og lotteribransjen: 

  • Vi ønsker å redefinere spillopplevelsen gjennom å innovere langs hele kundereisen 
  • Vi ønsker å være bransjens mest effektive operatør 
  • Vi ønsker å bidra til en bedre verden gjennom å maksimere overskudd på en ansvarlig måte 
  • Vi ønsker å skape varige effekter for kunder, overskuddsformål, myndigheter, partnere og eiere. 

Vi ønsker å bidra til en bærekraftig utvikling i bransjen. Derfor vil vi kun operere lotterier og spill i regulerte markeder og for lisensierte aktører. Vi er bevisste på at vår rolle som operatør innebærer et sosialt ansvar. Derfor har vi sammen med vår eier, Gaming Solutions, etablert et etisk råd som er aktivt involvert i spørsmål som omhandler hvordan vi gjør ting, hvor vi opererer, og hvilke samarbeidspartnere vi involverer oss med. 

Ledelse og styre i Charitech

Steinar Sandvik
Daglig leder, teknisk leder og styremedlem, Charitech AS
Lang erfaring fra databransjen og fra Norsk Tipping, hvor han har ledet mange av de største og viktigste prosjektene innenfor infrastruktur og spill fra 1989 til 2011.
Hans Vigmostad
Styrets leder, Charitech AS
Tidligere leder av det svenske selskapet EssNet AB, en av de store leverandørene i bransjen, og nå daglig leder av Next Generation Lotteries.
Ingunn Jordheim
Styremedlem, Charitech AS
Generalsekretær i VBF (Vin- og brennevinleverandørenes forening). Lang erfaring med arbeid i/for organisasjoner, inklusiv dialog med politiske partier og miljøer.
Tollef Imsdalen
Styremedlem, Charitech AS
Tollef var ansatt i Norsk Tipping fram til 2010 med ansvar for strategi og utvikling; de siste årene som viseadministrerende direktør. I dag er Tollef rådmann i Løten kommune.
Jørn Gilberg
Salgsjef, Charitech AS
Lars-Arne Frostad
Abonnentsansvarlig, Charitech AS

Andre nøkkelpersoner, ledelse og styre i Next Generation Lotteries AS

Risto Nieminen
Styrets leder, Next Generation Lotteries
Leder av det finske statlige spillselskapet Veikkaus til og med 2012, leder av World Lottery Association (WLA) i flere år, og nå president i den finske olymiske kommite.
Elisabeth Heien
Styremedlem, Next Generation Lotteries
Tidligere Advokat i Telenor med ansvar for ”compliance”.
Christian Vennerød
Styremedlem, Next Generation Lotteries
Bygget opp økonomitidsskriftet ”Dine Penger”. Jobber med bordspill og er kjent i Norge både fra film og fra ”Luksusfellen” på TV.
Matz Wallander
Styremedlem, Next Generation Lotteries
Tidligere CEO av Idrottens Spel Company Group og CEO of Spero Spel i tillegg til Country Manager DFDS Seaways, Market Manager Legoland og Universeum.
Hans Vigmostad
Styremedlem, Next Generation Lotteries
Tidligere leder av det svenske selskapet EssNet AB, en av de store leverandørene i bransjen, og nå daglig leder av Next Generation Lotteries.